Klik op een cadeau en win mooie prijzen!

De winactie loopt van 16 november t/m 14 december. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Prijs: Beaphar Feestdagenpakket!​

Feestdagen kunnen best stressvol zijn voor honden, daarom zit in dit pakket een CaniComfort verdamper voor in huis én een rustgevende halsband die er voor zorgt dat jouw hond zich overal op zijn gemak voelt. Wordt het heel heftig met het vuurwerk op oudejaarsavond? Dan kunnen de No Stress tabletten op kruidenbasis nog extra ondersteuning bieden. Daarnaast zit in dit pakket een fijne Bio shampoo zodat je hond lekker ruikt en  er stralend uit ziet tijdens de feestdagen én een doosje Beaphar Schapenvet Bonbons om je hond mee te verwennen. 
 

Prijsvraag: Wat zit er in Beaphar CaniComfort dat honden geruststelt bij stressvolle situaties?

Antwoord is te vinden op www.beaphar.nl

Het Beaphar Feestdagenpakket heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €61,65.

Prijs: SAVIC Interactive feeder

SAVIC Interactive feeder: Oftewel interactieve voerbak, want een hond die niet schrokt mag toch ook wel uitdagend eten? Een antischrokbak sluit een heel grote groep niet-schrokkers uit en dat vinden wij niet eerlijk! Zoals met praktisch alles in onze webshop, zoeken we de balans tussen mentaal en fysiek een leuker hondenleven bieden. 

Prijsvraag: In welk jaar is Dandy Dog van start gegaan? 

Antwoord is te vinden op www.dandydog.nl

De Dandy Dog SAVIC Interactive feeder heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €39,49.

Prijs: Voederautomaat TX8 Smart​

De nieuwe voederautomaten met app-besturing kunnen via de smartphone worden bediend. Ze maken dankzij camera en microfoon opnamen alsmede livestream mogelijk. De app is gratis verkrijgbaar in de appstore.

Prijsvraag: Hoeveel verschillende modellen TX voerautomaten zijn er van de merk TRIXIE? 

Antwoord is te vinden op www.trixie.de

De Trixie Voederautomaat TX8 Smart heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €219,00.

Prijs: Bellobox Vis

De inhoud van de visbox is speciaal samengesteld voor honden met een allergie voor kip, rund of een andere dierlijke eiwitbron en natuurlijk voor de echte visliefhebbers. De box is ook geschikt voor honden die een eliminatiedieet volgen. De inhoud van de box is zorgvuldig samengesteld met snacks en kan wisselen van samenstelling. Wat kun je zoal verwachten in de visbox: zalmhuid, lekkerbekje, scholletjes, tongetjes, kabeljauwschijfjes, sprotjes, zalmkoekjes, haringsticks en scholsticks. 

*Mocht jouw hond een allergie hebben of niet van vis houden stellen wij graag een andere box samen. 

Prijsvraag: Onze snacks worden uitgebreid getest door Kaya en Dave, maar welk ras is Kaya eigenlijk?

Antwoord is te vinden op www.bellobox.nl

De Bellobox vis heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €34,99.

Prijs: Orbiloc Safety Light™

Veiligheid en vrijheid door zichtbaarheid. Dat is het streven van het Deense Orbiloc. Het designmerk staat bekend om haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande Orbiloc Safety Light™. Dit brilante veiligheidslicht dankt haar succes aan het slimme ontwerp, de geavanceerde productietechniek en de zorgvuldig geselecteerde materialen.

Prijsvraag: tot hoe ver kan je de veiligheidslampjes zien? 

Antwoord is te vinden op www.noho.nl

De Orbiloc Safety Light™ heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €24,99.

Prijs: Denzel's Kerstbox

Iedere hondeneigenaar vindt het leuk om zijn viervoeter wat lekkers te geven met kerst. Maar het liefst wel met een gezond tussendoortje. Denzel’s heeft een speciale kerstbox gelanceerd. Deze snacks zijn graanvrij, laag in calorieën en gebakken in eco-vriendelijke ovens. Duurzaam én gezond genieten voor je hond! De kauwstaven uit Denzel’s Kerstbox zijn een heerlijke traktatie voor je trouwe viervoeter. Denzel’s Kerstbox bevat gezonde én lekkere snacks in 4 verrassende smaken! 

Prijsvraag: Wanneer zijn wij gestart met onze webshop?

Antwoord is te vinden op www.thedoglounge.nl

De Denzel’s Kerstbox heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €11,99.

Prijs: Happy Dog Kerstpakket

Met de feestdagen in het vooruitzicht verwennen we jouw hond(en) extra graag, want liefde gaat door de maag! Maak kennis met de heerlijke variatie van Happy Dog voeding & snacks in een leuke Advent kalender & een handige edelmetalen koektrommel. Met onze koekjesvorm en bakrecepten voor hond & baas worden de feestdagen een groot succes!

Prijsvraag: Hoelang bestaat ons Beiers familiebedrijf?  

Antwoord is te vinden op www.shop.happydog.nl

Het Happy Dog Kerstpakket heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €39,95.

Prijs: 22-delig parcours voor hondentraining

Een 22-delig parcours voor hondentraining. Een geweldig uitgebreide set bestaande uit pionnen, hoepels, multifunctionele voeten, stokken en bevestigingsclips. Zo kom je samen met je viervoeter lekker actief de winter door.

Prijsvraag: In de webshop van Alprovi Sport en Spel voor dieren staat een opvallend en niet bestaand product. Dit product hoort hier niet thuis. Maar degene die hem ziet, wordt er wel blij van! Hoe heet het opvallende en niet bestaande product? 

We helpen je met zoeken een beetje op weg. Je vindt het terug in de categorie ‘Agility en behendigheid’ www.sportenspelvoordieren.nl

Het 22-delig parcours voor hondentraining heeft een verkoopadviesprijs t.w.v €98,00.