Hond in escaperoom

Het programma van Animal Event 2019 is bekend!

Maandenlang is er hard gewerkt aan het samenstellen van een nieuw programma, en het is gelukt! Bezoekers genieten op 3, 4 en 5 mei van betoverende dierenshows, interactieve workshops en educatieve sessies en lezingen. Ook dit jaar weer zijn er enkele nieuws clinicgevers vastgelegd voor het evenement en zijn er uiteraard ook nieuwe programmaonderdelen bedacht. Zo kunnen paardenliefhebbers hun hart ophalen bij shows van boogschieten te paard en horseboarding.

Het Boerderij Plein wordt dit jaar flink uitgebreid: naast vele diersoorten zoals siervogels, bijzondere kippenrassen en mooie rasgeiten, is er ook een demonstratiepiste te vinden; de Hobbydieren Weide. Hier genieten bezoekers (jong en oud) van een educatief programma. Hier worden leuke optredens en bijzondere clinics verzorgd. In de Showpiste op het Strand wordt een spectaculaire show met roofvogels gegeven. Jawel, ze zijn terug van weggeweest! Tijdens de show wordt het een en ander over deze dieren verteld, want naast plezier staat educatie natuurlijk ook zeer hoog in het vaandel.

Hond flyball

Mocht je volledig in de festivalsfeer geraken dan is de Beach Club in het Dorp ook zeker een bezoek waard. Wist je dat honden en katten ook de stempel ‘social media influencer’ kunnen krijgen? Ken je Smoothie the cat? Of Bumper de politiehond? Ook zij maken dit jaar onderdeel uit van het programma. Dit wil je niet missen!

Ook oude, vertrouwde programmaonderdelen zijn te vinden op het prachtige evenemententerrein van De Beekse Bergen. Zo bezoek je samen met je hond de populaire Farm Food Escape Room aan de Promenade en is het Royal Canin Raskattencafé dit jaar opnieuw te vinden in het Bos. Maar let op: dit keer in een geheel nieuwe en vooral bijzondere setting. Met je hond even ontspannen en alle indrukken van de dag verwerken? Wandel dan even naar het Losloopgebied. Trek je schoenen uit, rol je broekspijpen op en spring samen met je viervoeter voor ‘een verfrissende duik’ in het prachtige Victoriameer.

Wil je meer weten over het programma? Kijk dan op https://animal-event.nl/programma/. Hier vind je een overzicht van alle clinicgevers, workshops en masterclasses waar je je kosteloos voor in kunt schrijven en het tijdschema. Met dit schema maak je eenvoudig jouw persoonlijke programma voor de dag van je bezoek. Zo weet je zeker dat je niks mist!

Escaperoom met hond

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €68,95,- in plaats van €112,-!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer.