cdf730-hond-novasol

Geniet van een heerlijke vakantie samen met hond

We houden van honden – en we weten dat jij dat ook doet; van natte neuzen en donzige staarten tot ruige vacht en liefdevolle ogen. Op vakantie gaan zonder je huisdier is daarom geen optie. Pak die koffers maar in, inclusief hondenvoer, speelgoed en een bedje, want je hond kan gewoon mee op reis. 

Samen de omgeving verkennen

Als de hond meegaat tijdens een weekendje weg of langere vakantie, is er genoeg te doen in de omgeving om jullie bezig te houden. Natuurlijk heeft ook de rest van het gezin een vakantie nodig. Je hond meenemen betekent niet dat je de omgeving niet kunt verkennen. Je huisdier is van harte welkom op veel plekken en bezienswaardigheden. Er zijn tal van hondvriendelijke vakantieactiviteiten in de buurt van de vakantiehuizen; van bospaden tot huisdiervriendelijke stranden of meren. Als je harige vriend een beetje een zwemmer is, heeft het bos rond je vakantiehuis stromende beekjes om in te spelen. En na een lange ochtendwandeling is het heerlijk om te kunnen ontspannen op een zonnige plek bij je accommodatie.

Genieten in een vakantiewoning

Na een dag in het bos te hebben gespeeld, kan je hond veilig uitrusten op het overdekte terras van je vakantiehuis. Hij houdt dan tegelijkertijd de bosdieren en omgeving in de gaten, terwijl jij je ontspant in het bubbelbad. Als de avond valt, is er voldoende ruimte in het vakantiehuis voor het favoriete speelgoed van je huisdier en een hondenmand. En als het bijna tijd is om in bed te kruipen, kan jouw huisdier rustig in slaap vallen voor het vuur van de open haard, terwijl je nog geniet van een filmavond en een pizza met de rest van het gezin.

Overnachten in een huisdiervriendelijk vakantiehuis

We houden ervan om huisdieren te zien genieten van hun vakantie in een van de NOVASOL vakantiehuizen. Op vakantie met de hond gaan zorgt voor een heleboel fantastische herinneringen. We begrijpen dat je trouwe vriend daarom niet mag ontbreken tijdens de vakantie. In een van de 18.000 huisdiervriendelijke vakantiehuisjes van NOVASOL is je hond harstikke welkom, mede dankzij de grote omheinde tuin. In deze accommodaties vind je ook lokale informatie voor huisdierbezitters, en het telefoonnummer en adres van de dichtsbijzijnde dierenarts. Zo geniet je pas echt van een zorgeloze vakantie!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met NOVASOL.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook